Onze diensten

Bij DE SCHILDER – DEVE PAINTING nemen we ons werk serieus en zorgen we ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt afgewerkt. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat het resultaat van de hoogste kwaliteit is.

Naast ons schilderwerk bieden wij ook raamdecoratie aan. Of u nu op zoek bent naar rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen of shutters, wij hebben het allemaal. Wij komen bij u langs met onze stalen en adviseren u graag over welke raamdecoratie het beste bij uw interieur past.

Binnenschilderwerken

Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar het dient ook als een indicatie van de kwaliteit van je gebouw.

Om je huis of bedrijfspand goed te beschermen en er fraai uit te laten zien, is het van cruciaal belang dat het schilderwerk in optimale staat verkeert. Samen zullen we beoordelen hoe we dit kunnen realiseren en behouden.

Door middel van een jaarlijkse inspectie kunnen eventuele gebreken snel worden opgespoord en de kosten beperkt blijven.

Wil je je woning opknappen of gewoon iets nieuws proberen? Met behulp van de nieuwste technologieën kunnen we je woning transformeren volgens de laatste trends of volgens jouw eigen smaak.

Wij werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten en zijn we vakbekwaam, zodat we een perfect resultaat kunnen garanderen. Enkele van de afwerkingen die we voor je kunnen verzorgen, zijn onder andere deuren, trappen, balustrades, plinten, muren en plafonds, accentmuren en ornamenten.

Buitenschilderwerken

Net als het noodzakelijke onderhoud behoort vakkundig buitenschilderwerk aan woningen en bedrijven tot de belangrijke activiteiten van DE SCHILDER – DEVE PAINTING.

Het gaat hierbij niet alleen om de juiste uitstraling, maar vooral ook om een correct verfsysteem, inclusief degelijke houtsanering, de juiste voorbehandeling van de ondergrond (schuren en plamuren) en de opbouw van de verflagen.

De behandeling wordt afgestemd op de staat van onderhoud, de locatie en jouw persoonlijke wensen. In nauw overleg met onze specialisten wordt het gewenste proces bepaald, zodat je woning of bedrijf na ons vertrek precies die uitstraling heeft die je voor ogen had.

Raamdecoratie

Als schilderbedrijf bieden wij niet alleen professioneel schilderwerk aan, maar ook raamdecoratie. Het kiezen van de juiste raamdecoratie kan de uitstraling van jouw woning of bedrijf aanzienlijk verbeteren. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten raamdecoratie, zoals jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en vouwgordijnen.

Onze raamdecoratie is van hoogwaardige kwaliteit en wordt door onze ervaren specialisten vakkundig geplaatst. We zorgen ervoor dat de raamdecoratie naadloos aansluit op jouw ramen en interieur, en we bieden verschillende kleuren en materialen om uit te kiezen.

Als je op zoek bent naar raamdecoratie op maat, ben je bij ons aan het juiste adres. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en je te voorzien van persoonlijk advies. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we een plan op en verzorgen we de volledige installatie van de raamdecoratie.

Gratis offerte

Kortom, bij ons kun je terecht voor zowel schilderwerk als raamdecoratie, zodat we je gehele interieur van een upgrade kunnen voorzien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons via WhatsApp