Luxaflex 15% korting

Luxaflex, de toonaangevende producent van raamdecoratie en zonwering, heeft aangekondigd dat het 15% korting zal geven op alle horizontale jaloezieën in aluminium. Deze korting is van toepassing op alle maten en kleuren van deze stijlvolle en functionele raambekleding.

Met deze actie wil Luxaflex klanten de kans geven om hun huis of kantoor op een voordelige manier te voorzien van prachtige raamdecoratie. Horizontale jaloezieën in aluminium zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, eenvoudige reiniging en veelzijdige designopties. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een warme, gezellige sfeer wilt creëren, er is altijd een jaloezie die past bij jouw stijl en smaak.

Deze korting is beschikbaar voor alle klanten die tussen 19 mei 2023 en 3O juni 2023 een bestelling plaatsen bij DEVE Painting.

Voor meer informatie over deze actie of om het assortiment van Luxaflex te bekijken, kun je terecht op de website van Luxaflex.

Klaar om uw ruimte te transformeren?

Wij staan klaar om uw project een frisse nieuwe look te geven met een uitstekende schilder- en decoratieservice. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een gratis offerte.

Contacteer ons via WhatsApp